-

TE-toimiston järjestelmiä uusitaan 4.-5.2.2023 - lausuntojen saapumisessa mahdollisia häiriöitä

04.01.2023

Työttömyyskassojen ja TE-toimiston välistä tietoliikennejärjestelmää parannetaan TE-toimiston uuden asiakkuushallintajärjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Käyttöönotto on tuoreimpien tietojen mukaan ajoitettu 4.-5.2.2023 väliselle ajalle, mutta muutokset ajankohtaan ovat vielä mahdollisia.

Uuteen järjestelmään siirtyminen voi hetkellisesti aiheuttaa häiriöitä uusien työvoimapoliittisten lausuntojen päivittymisessä kassalle. Kassalle jo aiemmin toimitettuihin työvoimapoliittisiin lausuntoihin järjestelmäuudistuksella ei ole vaikutusta. Voit seurata mahdollisia aikataulumuutoksia sekä häiriötiedotteita verkkosivuiltamme.

Työttömyyskassa tarkistaa aina TE-toimiston antaman lausunnon automaattisesti hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Olemme sinuun yhteydessä, jos havaitsemme lausunnon puuttuvan. Mikäli lausunto näkyy TE-toimiston Oma-asiointi -palvelussa, mutta ei järjestelmähäiriön vuoksi ole kahden vuorokauden kuluessa saapunut kassan verkkopalveluun, voit tässä tapauksessa toimittaa lausunnosta kuvakaappauksen tai tallennetun liitetiedoston kassalle verkkopalvelun Liitteet -toiminnon kautta.